Myyntisopimus

 1. Sopimuksessa ”hääpuvulla” tarkoitetaan hääpukua ja sen mukana myyntiin tulevia asusteita ym. tarvikkeita (bolerot, alushameet, korut, laukut yms.
 2. Asiakas toimittaa hääpuvun ja tarvikkeet ti-ke 25-26.10 klo 9-17 välisenä aikana ompelimoon siistittäväksi/silitettäväksi Pyynikintie 25 Y14 osoitteeseen. Poikkeuksellisista ajoista voit sopia soittamalla.
 3. Puku ja mukana tulevat asusteet on numeroitava itse myyntinumerolla, esimerkiksi lapulla ja hakaneulalla tai maalarinteipillä henkariin.
 4. Otamme myyntiin vain pestyjä pukuja.
 5. Jos hääpuku likaantuu tai vaurioituu tapahtumassa, hoidamme sen pesun/korjauksen.
 6. Hääpuvun myyntipalkkio on kiinteä, 20€ maksetaan tapahtuman järjestäjän tilille sopimuksen palautuksen yhteydessä, ennen tapahtumaa ja puvun tuontia. Myyntipalkkiota ei palauteta vaikka puku ei menisi kaupaksi tai myisit puvun ennen tapahtumaa. Maksutiedot:
  Saaja: Tmi Johanna Parvela
  Saajan tilinumero: FI42 4503 0010 1982 51
  Viesti: Kirjoita viestikenttään nimesi ja hääpukusi tuotekohtainen myyntinumero.
 7. Myydyistä puvuista ilmoitetaan asiakkaalle tekstiviestillä heti tapahtuman päätyttyä. Myydyn puvun myyntisumma tilitetään asiakkaan sopimuksessa ilmoittamalle tilille viimeistään 14 vrk tapahtuman jälkeen. Lopullisesta myyntisummasta vähennetään myyjän provisio 20 % (sis. alv 24%) ennen maksua.
 8. Mikäli pukusi jää myymättä, se on noudettava tapahtuman jälkeisenä ma 31.10 klo 9-17 välisenä aikana. Ylimääräisistä säilytysviikoista perimme 10e/vko.
 9. Ilmoittamalla pukusi myyntiin Bright & Knight -käytettyjen hääpukujen pop- up putiikin tapahtumaan hyväksyt ylläolevat ehdot ja sitoudut noudattamaan niitä.

Lähetä tästä kuva ja tiedot myytävästä tuotteesta. Tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia. HUOM! Lataa vain yksi kuva per tuote. Saat lomakkeen tiedot vielä sähköpostiisi.